-22%

Popal Cooper 18 Jongensfiets 18 inch - Donkerblauw

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 229,00 € 179,00 (inclusief btw)

Popal Cooper Jongensfiets 18 inch 

Popal Cooper Jongensfiets 18 inch – Donkerblauw is een fantastische fiets voor jongens vanaf 5 jaar. Het stoere karakter van deze fiets wordt onder meer gevormd door het stalen frame met dubbele stang en door de aanwezigheid van het originele voorrek. Daar komt nog bij dat de bagagedrager van de Donkerblauwe Popal Cooper Jongensfiets 18 inch op een fraaie manier is vormgegeven. De fiets is zoals gezegd voor jongens vanaf 5 jaar geschikt en er kan meerdere jaren gebruik van worden gemaakt. Het is namelijk zo dat als uw kind groeit het zadel en het stuur op de lengte afgesteld kunnen worden in de juiste hoogte. Het remsysteem voorziet in een praktische en veilige terugtraprem. Er is bij de Popal Cooper Jongensfiets 18 inch echter eveneens sprake van een handrem in de vorm van een knijprem die aan het stuur is bevestigd. Er is geen echte fietsverlichting aangebracht, maar er is wel voorzien in reflectorverlichting aan de voorzijde onder het voorrek en aan de achterzijde op het spatbord. Bovendien zijn er in elk van de wielen twee reflectoren bevestigd tussen de spaken. Deze zijn oranje van kleur. De Popal Cooper Jongensfiets 18 inch – Donkerblauw kan gestald worden met de uitklapbare zijstandaard.

 

Specificaties

Materiaal Frame​: Staal

Wielmaat​:             18 inch

Slot​:                        Nee

Bagagedrager​:     Ja

Stuurblokkering​:   Nee

Jasbeschermer​:     Nee

Snelbinders​:           Nee

Fietsbel​:                  Ja

Voordrager​:            Balhoofd

Voorrem​:                V-brake (knijprem)

Achterrem​:             Terugtraprem

Specificatie Omschrijving
Afmontage Als u een fiets bestelt dan moet je van te voren goed nadenken of je de fiets zelf wil afmonteren of dat wij dit voor je moeten doen. Wanneer u een fiets rijklaar besteld, is de levertijd ongeveer 3 tot 5 werkdagen.

De fiets helemaal afmonteren en rijklaar maken houdt in: wij monteren het voorwiel, trekken alle bouten en moeren na, smeren alle draaiende delen, stellen de trapas af, spannen de ketting, stellen de remmen en versnellingen af en spaken de wielen na. Laat je de fiets afleveren bij Kaspi bike in Rotterdam, dan monteren wij de pedalen, het stuur en het zadel op de fiets. Laat je de fiets thuis afleveren, dan worden de pedalen, het stuur en het zadel niet op de fiets gemonteerd in verband met de afmetingen van de doos.
Rijklare fietsen worden per koerier bij u thuis bezorgd en is er geen tijdsindicatie beschikbaar. U ontvangt wel bericht over de bezorgdag. Zorg ervoor dat er iemand thuis is of de fiets laat afleveren op een adres waar iemand is.
© 2018 - 2021 kaspibike | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel